En tionde och en andra plats!

Hejsan svejsan! Har nu kommit hem ifrån tävlingarna i Skara. Först var det ju natt och det gick inte alls bra men det hade faktiskt gått sämre för massa andra för sisst kom jag inte! Missade runt åtta minuter tror jag haha! Inte likt mig men nu i efterhand frågar jag mig själv varför jag valde det vägvalet.. Ni ska få se lite senare hur jag sprang. Kartorna har nämligen inte kommit in på runOway ännu. 

Jag tror det var två eller tre som kom i kapp mig och så vi sprang och tjattrade i skogen och blev överdrivet glada när vi hittade kontrollerna! Det var jättekul trots missen. Vi hade runt 4.3km och jag hade 47 minuter så det var inte så bra tid. Det var därför jag blev förvånad jag kom 10a. Visserligen hade hon som vann 34 minunter men hon är ju typ elit haha! 

Idag var det stadssprint så det var betydligt kortare! 2.3 km bara vilket var skönt för mina ben var ju dö trötta efter natten! Men man springer ju mycket fortare när det är sprint så i slutet av banan gick det lite trögt. Jag var nöjd med resultatet för jag behövde inte titta på kartan efter varje kontroll utan jag kunde bara springa vidare och läsa på väg till nästa! Jag hade 13.25 och Sara H som vann idag med hade 12.23 så +1.02 var jag efter och det är jag jättenöjd med! 

Det var min helg det och om ni inte orkar läsa så gör det inget haha! 

Vi hörs sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback