ÅRET SOM GÅTT del 2

MAJ: Jag gjorde en liten "vill ha" lista och jag kan säa er att det enda jag lyckades få var en iphone och bruna ben! Sen fotade jag en till mig väldigt fin bild! Liselott konfirmerade sig! Och sen så firade i "hiohi" dagen!


JUNI: Jag prövade på det där med att göra film.. Sprang typ världensbästa lopp och kom in som tvåa eller trea i Unionsmatchens staffet. Jag vann en kamera men hjälp av renbilden där nere. DET BLEV SOMMARLOV! 


iphone4_5.jpg (600×450)
JULI: Jag kom hem ifrån ett helt jävla underbart konfaläger! Malin gjorde så att jag gick med i en tävlig där man kunde vinna en iphone och så vann jag! Började ta mycket fina bilder i det härliga ljusa sommar ljuset och så började jag med att redigera bilderna lite mer och experimetera lite!


AGUSTI: Världensbästa månad! Jag började packa till Frace. Liselott, Isabel, Elin Hanna o ja grillade vis Saxenhof = världens mysigaste med dom bästa! Jag och mamma räddade en liten fågel som hade fastnat i vindärsnätet, så himla söt och len var den haha! Sen bar det av till Frankrike! Där vi badade och solade som aldrig förr. Vi åkte sedan till La Feclaz för Orienterings VM där mannen på bilden ägde! Vi hade sedan DM-helg där jag regerade hehe. Och såklart så fyllde jag 15 år!

Kommentarer
Postat av: Tess

Många fina bilder!:)

2011-12-29 @ 22:19:41
URL: http://kervefors.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback