ÅRET SOM GÅTT del 3

SEPTEMBER: Jag fotade en del självporträtt denna månad. Jag fick mitt fisheye! Har tyvärr inte använt det så mycket :( Kommer nog till användning mer under sommaren! Jag gick in i något slags Kent-koma. Drog till USM i orientering och ägdesönder men också sög haha! Sen hade jag även lite roligt framför webcamen... Max min vän gästbloggade! Och tillslut så hällsade jag på Malin i Hallsberg! 


OKTOBER: Jag och pappsen var ute och fiska på fjället. Haha jag råkade vara med om en liten incident på 25-manna! Kommer aldrig glömma det! Jag åkte med upp till Dalarna för Daladubblen som fotograf. Jag filmade när min syster till knasboll åkte rullskidor för första gången. Och sen så åkte vi till Munkedal och träffade min lilla nyfödda kusin Ludde!


NOVEMBER: Jag åkte skidor för första gången i år i Torsby skitunnel. Jag praoade i Hallsberg :D Jag hälsade på Jeanette i Södertälje då det också var konfa återträff! Jag åkte på intervju i Eksjö. Jag fick hem mina SM-medaljer! 

December månad får nog bli som sista inlägget i denna blogg! Puss o kram skumbanan!

Kommentarer
Postat av: SHAKEYSHAKEY - Fotograf i Uddevalla

RE: HAHAHAHAHHAA orkar inte hur go du är <3 gjorde faktist min dubbelhakemin samt uttalade det med brytning och vet du vad? jag blev skitsnygg. ska visa dig imorgon i skolan <333333 puss

2011-12-20 @ 16:29:29
URL: http://shakeyshakey.blogg.se/
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Hej! Tänkte bara tipsa om min bloggjulkalender med flera spännande tävlingar. :D

Här kan du t.ex. tävla om en valfri vara från runns:

http://adaras.se/2011/december/lucka-17-vinn-valfri-vara-fran-runns-eller-e.html#commenteller varför inte tävla om en chilladress? :)

http://adaras.se/2011/december/lucka-19-vinn-en-valfri-jumpsuit-fran-chilla.html#commentBer om ursäkt om du inte vill ha tävlingstips! <3

2011-12-20 @ 17:45:07
URL: http://adaras.se
Postat av: bea

sv: skorna kommer från nelly, kostar bara 400 och hittas här!

http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/vardagsskor/nelly-shoes-427/low-matsumoto-3-427820-14/

2011-12-20 @ 19:40:17
URL: http://beaasfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback