Hallandspremiären

God morgon! Är sten trött efter gårdagens tävling och nattävlingen dagen innan. Åkte som sagt halv fyra ner till Halmstad - Tylösand med Malin, min syster, Victor, Håkan, Mattias och Tommy för att springa nattorientering. Det känder konstigt att veta att man skull eut och springa vid nio på kvällen med pannlampa rakt ut i skogen. Plus att det var örsta tävlingen i år i D16!

Måste säga att det gick förvånansvärt bra för att första natt-tävlingen! Men om det hade varit dag så hade jag varit hur missnöjd som helst! Jag blev delad 6 med Melina tillslut så det var ju bra! Igår var det extre jobbigt att springa eftersom att det var upp och ned hela tiden.. jag måste öva på att hålla höjd! Det gick sådär bra för jag missade ettan med typ tre minuter, om jag inte hade gjort det så hade jag bara varit en minut efter och blivit 2-3. Men jag slutade 5 så jag är nöjder! 

Kommentarer
Postat av: -Cajsa (Fotoblogg)

Åh så fin bakgrund du ha :D sådan bakgrund ville jag med ha. haha

2011-03-13 @ 14:47:50
URL: http://cajsaphoto.blogg.se/
Postat av: Miranda

sv: för att jag anmälde mig ganska hastigt, sen fick jag reda på att nästan ingen från min klubb skulle dit så då ville jag typ inte springa längre. men sen ångrade min syster sig så hon ville springa, när hon väl fixade skjuts så fick jag inte plats i den bilen (a) typ. men jag sprang idag!

2011-03-13 @ 15:24:16
URL: http://mirandareimers.blogg.se/
Postat av: Anonym

2011-03-13 @ 15:59:06
Postat av: Miranda

sv: haha du skriver i det inlägget där jag skrev detta :) men jag trodde typ att jag hade gått dåligt, men det hade jag visst inte. Kajsa gick ut 4 min innan mig och Elin 3 innan mig. (vi springer alla från samma klubb) Jag kom ganska långt före elin i mål och plockade in liite på kajsa. Men man blir ju så jäkla trött i backarna! :o

2011-03-13 @ 16:00:54
URL: http://mirandareimers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback