Lite nytt såhär på kvällskvisten

Har frächat upp designen litegrann! Den andra var så kliniskt ren att jag fick utslag så det fick bli lite ändring! 


Hela dagen lång

Hejsan! Idag har det varit en mycket rolig dag! Fick nänmilgen reda på vilka betyg jag fick i sv, so, tk och no. Och vet ni vad? Jag fick högsta betyg i alla fyra ämnena! Fatta hur glad jag blev eller! Det trodde jag verkligen inte! Jag som alltid har ahft svårt för so och svenska! Det blev en glad överraskning som förgyllde dagen!

Efter skolan cyklade Liselott och jag hem till mig för att lägga banor till skolorienteringen. Det gick inte alls bra så vi trösdade oss med att spela gittar och sjunga om hur dåligt det gick. Sedan tröståt vi massa kakor och drack mjölk. Vi fick aldrig ihop någon bana men jag får göra det någon dag här i veckan. 

På kvällen stack pappsen och jag ut för att reka kartan vi skulle lägga banan på. Då märkte vi att det var en hel del som inte stämde så vi fick gå och titta till varenda liten sak för att få det rätt. Men nu stämmer det! 


Arkivbild

Nu precis var jag ute i mitt växthus och vattnade och satte in det atomatiska bavattningssystemet så vi slipper att vattna själva. Men det var allt för mig så nu säget jag god natt!

Worst nail tutorial


Hahaha!!

Daggkåpa

Håller på att ladda in lite bildfiler från idag.. Inte säkert att det blev nåe bra men vi får se! SAIStrampen

Sprang tävling både igår och idag. Igår gick det jättebra och jag vann med ca 3 minuter. Banan var jätterolig och det gick lätt att springa. Det var väldigt mycket stigar, stenar, bäckar och stenmurar överallt så kartan var väldigt plottrig. Men det gick ju bra ändå. Malin den stackaren fick jätteont i magen så hon fick ta det jättelugnt i slutet. Surt att det blev så just på en ungdomsserie tävling. 

Idag däremot gick det mycket sämre.. Eller inte mycket men det kunde ju gått bättre. Jag missade tvåan med 3.5 minut så Josefine den busen kom ikapp mig. Men jag lyckades springa ifrån henne på slutet med 13 sekunder haha! Jag blev trea idag, 107 sek efter, så placeringsmässigt gick det ju bra, men man vill ju att det ska gå bra i skogen också! 

Efter tävlingen åkte vi till farmor och firade morsdag! Foto: André Erlandsson 
Bohuslunken 2010Är med och tävlar..

.. Hos Anton den här gången! Priset man kan vinna är en 5 i ett reflxsskärm från johanpixels webbshop! Länk till inlägget där reglerna står finns här!

Här är mitt bidrag!Barca ♥Gött att Barcelona vann Champions league! De spelar så jäkla bra fotboll att man svimmar av!

Fy fan vad jag velar fram och tillbaka

Jag måste vara den sämsta personen att kunna bestämma sig! Hur många mobiler har jag inte valt emellan och jag kan säga er att det blir inte lättare! Jag läser fler och fler recensioner, och om jag blir smartare det vette tusan! Nu är jag iaf inne på en Wildfire S den är inte så snygg men bra och billig! Och eftersom att jag är jag så gillar jag billiga grejer! 

htc-wildfire-s-1_145287355.jpg (600×475)

Wildfire S

En annan mobil jag har tittat på är...HTC hd mini, en äldre model men lite snyggare för ett bra pris. Men den är nog utesluten pga åldern, den har ju inte alla funktioner som wildfire s har. Men vilka de är vet jag ej haha!

Jag tänker även såhär; Vad ska jag göra med mobilen? Jo jag ska smsa, surfa, ta kort och spela spel med den så den behöver ju inte vara bra på allting annat eller hur?
Därför utesluter jag en iphone, jag kommer nog inte att använda alla dess funktioner. Om jag skulle köpt en hade det varit bara för att det varit just en Iphone. Det är en "alla vill ha" telefon och man hade nog känt sig lite mallig att man har en (det behöver inte vara sant, bara vad jag tror) Plus att den är ca 2-3 tusen kroner dyrare än ovanstående mobiler. Jag är även lite klumpig och glömmer/tappar mina saker här och där, då känns det inte värt att ha en iphone som man är rädd att tappa bara man håller i den.

Så vi får se vilken det blir men jag tror jag har en liten aning om vilken jag ska välja..

Mot Stenungsund

Vid halv tio lämnar vi Uddevalla för Stenungsud i några timmar. Där nere blir det orienteringstävling, tredje deltävlingen i ungdomsserien. Jag och Malin har varsinn seger så det kommer bli spännande att se vem som kommer bäst av oss idag. Självklart förjer Lola med så bilder från idag kanske ni får se ikväll alltså! Fan vad det ska vara svårt

Nu har jag ångrat mig igen.. Nu vet jag inte om jag vill ha en Iphone 4.. Det käns som om det är märket som kostar på någotsätt. Och det känns som om jag är jävligt dålig på att fatta ett beslut.

Hjärtbokeh

Fick en fin kommentar om att min blogg var jättebra! Vilket gör mig super glad att höra! Elin som kommenterade undrade också om jag kunde lägga ut min video om hur man gör hjärtbokeh... Och här är den!


Och det är fortfarande lika hemskt att höra mitt hejsan i början haha! 


Kaprifol


Vet inte varför den övre bilden fick något konstigt streck i sig med blogg.se kan man ju inte alltid lite på så jag bryr mig inte så speciellt mycket. Jag fotograferade i alla fall dessa två igår ute i trädgården.

Warra warra!

Hela klassen sjunger på Warra warra ♥Look at the stars, look how they shine for youD90 + 50mm bländare f/1.8 & slutartid 1/2 000 & ISO 100

God morgon

God morgon på er alla! Vaknade halv sju och kunde inte somna om så fick ta och gå up.. Har förberett ett tidsinställt inlägg undertiden och det pommer att publiceras klockan 11.45 så då kan ni ju gån in och kika om ni vil se tre bilder till från igår. Nu känner jag maggelito kurrar så får väl ta och äta något! 

Tjingeling!

Moas lilla "vill-ha-lista"


I will try to fix you
Lite eftermiddags fototgrafering i trädgården har jag hunnit med under denna timma jag varit hemma. Resultatet ser ni ovanför. Nu ska jag hitta på något vettigt att göra. Lite senare närmare bestämt vid 18.00 är det träning så ska sticka dit med syrran min. Det är avslutning så det blir grillning efteråt! 


Frukost i köket

Hade inte varit fel om min syster kommit in med frukost på sängen. En sådan där stor frukost med pannkakor, ägg, bacon och baugetter och allt annant innon kategorin frukost. Men nu får jag nöja mig med fil och flingor i köket som vanligt...

xoxo!

Hello sunny sun
Var ute på ett cykel-pass förut i en timme lite mer och cyklade runt i skogen på alla härliga stigar. Märkte att jag blivit mycket modigare för nu kunde jag cykla över varenda liten grej och ner för de brantaste backarna och cykla ner för backar där det skulle vara knixigt att gå till och med! Det var jättekul och man kan verkligen hålla på hur känge som helst! 

Men eftersom jag hade en slöjdutvärdering att göra och onsdagar är mina pluggdagar så fik jag dra mig hemåt. 

När jag kom hem drog jag och Linnea ut till torp för att hon skulle byta en maxidress till en annan färg. När jag kom hem efter det fick jag glädjande sms om att min käresta Liselott har köpt en Iphone 4!! VI kommer att se så nördiga ut när vi sitter och bara pekar på våra skärmar haha! 

Puss hej! 

Lights will guide you home


Skulle inte suttit fel..

Med en ny,go moutainbike att bara cykla ut i skogen med!


Synd att de konstar runt 5000-10 000 annars hade jag köpt en direkt!

Nu har jag bestämt mig

... Och det vet jag! En sådan här snygging ska bli min!En Iphone 4! Den där Galaxy ace var ju en liten B mobil och en sådan kan man ju inte ha haha! Klart jag ska kör Apple helt igenom!

Like a dream


D90 + 50mm f/1.8
Dream On

Pink

D90 + 18-105mm f/3.5-5.6

Vad är hiohi-dagen?

Jo nu ska jag ta och förklara vad denna dag är för dag :)

Det var förra året som hiohi-dagen kom till. Mina klasskamrater satt och lekte med miniräknarna, (ni vet man kan ju skirva olika ord om man vänder den upp och ned) och skoja med varandra, så sa Anton (tror jag) vad blir LOL + LOL fast med två O (alltså LOOL + LOOL) och så sa Pontus på vad det blev på asroligt sätt. Han vände sig snabbt om och sa
- Jag vet vad det blir, HIOHI!! 

HAHAHA därav hiohi-dagen! 

Puss hej, nu ska jag packa!

Hiohi-dagen!

Tjohon! Idag är det hiohi-dagen och det firade vi med tårta till lunch! Haha vi åt utt två och en halv tårta :D
Bilden har lisa fotot med sin galaxy S!

Ikväll blir det DM-sprint och kameran hänger såklar med!moasfoto.se/orientering

Nej men hejsan! Har nu gjort en underblogg till denna där jag bara ska publicera orienteringsbilder! Håller fortfarande på med lite justering i kodmallen och lite så men det är fritt fram att titta in om ni vill och länken är HÄR!Etta och tvåa!D90 + 18-105 f/3.5-5.6

Duck


Hittade några små krabater på tågstationen i Öxnered påväg till Åmål!

lite morgon frisyr


I'm so sweet.

Malin Widén!

Med en enkel tulipan på dess märkelsedag, jag har den äran, jag har den äran att gratulera! 


Grattis världens finaste Malin! Hoppas du får en super duper dag! 


Konfirmation 2011

Tre bilder ifrån Liselotts konfirmation! Tvärr är de lite bursiga för jag fick höja ison rätt rejät för att min zoom objektiv inte har den bästa bländaren när det är in zoomat som mest. Men i alla fall så var det en väldigt fin men lång konfirmation och jag var tvungen att sticka innan alla konfirmander hade kommit ut!


Min söt söta Liselott!

Flower power

Sticker på träning om cirkus en timme, ska köra järnet idag! Men får se hur det går efter ett besök i badhuset..


Orientering ♡

Tog tåget till Åmål för ett litet orienteringsläger! Här hör jag hemma

D90 + 18-105 f/3.5-5.6 eller 50 f/1.8

Grattis Liselott till konfirmationen!

Nu blir det konfirmation i Bävekyrka!Tävling

Hej, hej! Är med och tävlar hos Jonna om en reflexskärm 5 i ett som kommer ifrån johanpixels webshop!
Här är mitt bidrag..
Hur mer vår kan det bli? Knoppar tycker jag symboliserar våren mest, just därför valde jag bilden!

Linnea, min syster