SUIT UP DAY

Hej!
Kom hem för ett litet tag sedan och har fotat min suit up day outfit. Som sagt så var jag helt ovetande om att det var suit up day idag så det är lite tokigt att jag just valde dessa kläder idag! 

Senare idag hade jag även velat gå till Sandersdalar och se om fåren fortfarande går ute. För då hade jag gärna velat fotat lite med de små djuren. Men det är så jobbigt att gå och cykla kan jag inte. Så vi får se vad som händer.

En grej jag säkert ska göra är att packa till Dala Dubblen som är en orieteringstävlign som går nu till helgen. Jag ska inte springa så jag hänger bara med upp för att fota och träffa kompisar. Orienteringssesången är ju snart över så det ska bli kul att träffa kompisarna en sista gång innan vintern! 

Jag ska också skriva klart lite läxor och öva på spanskaglosor käka lite kakor och dricka mjölk! 

Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva men jag måste skriva för annars kommer det att bara se konstigt ut detta inlägg så jag kan ju ta och berätta lite om skoldagen..

Jag tog bussen tjugo i åtta för att hinna med att äta frukost där. Idag serverades det mannagrynsgröt. Gött! Sen fick vi besök av några från Sinclair. Och sen hade vi lite engelska och lite andra konstiga saker. Vid lunch brummade jag, Hanna och Liselott iväg till seven eleven för att äta. Det bjöds nämligen på äckelbullar i skolan och det gillar inte vi.

Hej då så kanske vi hörs ikväll!

// Sjkorta  - mammas // Byxor - Carlings // Armband - Thomas Sabo // Skor - Converse //

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback